Nieuwe zetels

Welkom bij Green House, uw specialist in totaalinrichting. Wij geloven dat een mooi interieur niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook bijdraagt aan een gezonde en duurzame leefomgeving. Daar horen uiteraard kwalitatieve en mooie zetels bij. 

Wij willen u helpen bij het creĆ«ren van een thuis of werkomgeving waar u zich comfortabel en op uw gemak voelt. Onze totaalinrichting service omvat alles, van het ontwerpen van uw interieur tot het uitvoeren van de werkzaamheden. 

Kom de zetels bekijken en testen in onze toonzaal of wij kunnen een bezoek bij de fabrikant regelen. 

Ons aanbod van zetels bevat enkel topkwaliteit van onder andere volgende merken: Baan Metropool, Imperials, LF Selection.

Herstofferen van uw zetel

Uw zetel heeft zijn beste tijd gehad, maar toch wilt u er geen afscheid van nemen. Dat is heel goed te begrijpen, het kan zelfs zijn dat er met de zetel zelf helemaal niks scheelt. Green House kan uw zetel herstofferen, zodat die er weer als nieuw zal uitzien.

Meer dan duizenden stalen

U kunt daarbij op beide oren slapen dat u kiest voor topkwaliteit en een uitgebreid aanbod. Niet voor niets beschikt deze speciaalzaak over meer dan duizenden verschillende stalen, zodat u zeker zult vinden wat u zoekt en wat perfect bij uw interieur past.

Het maakt trouwens geen enkel verschil uit of het gaat over oude of nieuwe zetels: beide kunnen perfect aangepakt worden. En niet te vergeten, ook uw gordijnen kunnen een volledig nieuwe look krijgen. Ze worden helemaal op maat gemaakt, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken.

Neem vandaag nog contact op

Iedereen die graag nog wat meer zou willen weten over het herstofferen van zijn of haar zetel, kan nu perfect aankloppen bij Green House in Hoogstraten. Alles wordt helemaal aangepakt volgens uw wensen. Eventueel krijgt u een gratis en vrijblijvende offerte van deze interieurstylist.

Copyright © all rights reserved.