Verlichting

Specialist in duurzame verlichting

Green House in Hoogstraten is uw ervaren specialist in duurzame verlichting! 

Inbouwspots

In ons assortiment hebben wij een grote keuze aan inbouwspots. Deze zijn ideaal voor het verlichten van specifieke gebieden in uw huis, zoals keukens, badkamers en gangen.

Onze inbouwspots zijn energie-efficiĆ«nt en beschikbaar in verschillende stijlen en maten. 

Staande lampen

Voor algemene verlichting in uw huis, bieden wij een grote selectie van staanlampen. Of u nu op zoek bent naar een modern of traditioneel ontwerp, wij hebben iets voor iedereen. Onze staande lampen zijn gemaakt van duurzame materialen en zijn gemakkelijk te verplaatsen, waardoor u de verlichting in uw huis kunt aanpassen naar uw wensen. 

Hanglampen

Tot slot hebben wij een prachtige selectie hanglampen. Of u nu op zoek bent naar een eenvoudige pendel of een opvallende statement-lamp, wij hebben iets voor iedereen. Onze hanglampen zijn gemaakt van duurzame materialen en zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en maten. 

Advies over verlichting

Bij Green House geloven we dat verlichting niet alleen functioneel moet zijn, maar ook een stijlvolle aanvulling op uw huis moet zijn. De merken die wij verdelen: Merken: Frezoli verlichting, Stout verlichting, Nautic, Niche lighting…

Voor meer informatie of advies omtrent verlichting mag u steeds contact met ons opnemen.

Copyright © all rights reserved.