Verf

Welkom bij Green House, uw leverancier van duurzame verfproducten. Wij geloven dat verven niet alleen moet dienen als een middel om uw huis of kantoor een nieuwe look te geven, maar ook als een manier om bij te dragen aan een gezonde en duurzame leefomgeving. Bij Green House in Hoogstraten zijn we gespecialiseerd in kalkverf en krijtverf.

Kalkverf

Kalkverf is gemaakt van natuurlijke ingrediënten, zoals kalk, krijt en marmerpoeder. Hierdoor is het een milieuvriendelijke optie voor uw verfproject. Kalkverf is ook ademend, wat betekent dat het vocht in uw muur kan ontsnappen zonder dat er schimmel of vochtproblemen ontstaan. 

Bovendien heeft kalkverf een antistatische werking, waardoor stof minder snel aan de muren plakt. Een van de hoogwaardige merken die we aanbieden is bijvoorbeeld ‘l Authentique kalkverf. 

Krijtverf

Krijtverf is een andere natuurlijke verfoptie die wij aanbieden. Net als kalkverf, is verf waarin natuurlijke kleur pigmenten en krijt zijn toegevoegd. Krijtverf geeft een matte afwerking en is daarom een geweldige optie voor een landelijk of rustiek interieur. 

Bovendien is krijtverf gemakkelijk overschilderbaar, waardoor u uw verfproject snel en eenvoudig kunt aanpassen als uw smaak verandert. 

Meer info over verven?

We hopen dat u nu een beter beeld heeft van de voordelen van kalkverf en krijtverf en hoe deze producten kunnen bijdragen aan een gezonde en duurzame leefomgeving. Als u nog vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan klaar om u te helpen met uw volgende verfproject.

Copyright © all rights reserved.